Swiss Mountain Spring
Über Swiss Mountain Spring Limonade.
A premium tonic water requires more than just the best quinine or natural essences and oils.
The quality and the composition of the water itself is also of vital importance.
We found the perfect water composition in the mountain spring water from the Allegra spring in Switzerland.Swiss mountain spring water – together with natural quinine from Indonesia and India paired with flavours such as rosemary from Spain and Morocco, ginger and lemongrass from India or lemons from Sicily – resulted in the desired, exceptionally harmonious taste characteristics.
Not too sweet, delicately flavoured, with a bitter finish. Perfect!
Wir verkaufen
– Classic
– Ginger&Lemongrass
– Rosemary
– Bitter Lemon & Ginger Ale
– Ginger beerFoodspotters tasted the Ginger Beer
We tested the Ginger Beer, Limonade from Swiss Mountain Spring,
let’s go to the Drink Review Here- Online Shop
No Records Found
Sorry, no records were found. Please adjust your search criteria and try again.
Google Map Not Loaded
Sorry, unable to load Google Maps API.
Places selling similar Food
- A propos de L’Espagnol. Des produits issus de petits producteurs, empreints de passion et de tradition… Las de goûter des produits Espagnols sans identité, bien loin des souvenirs de mon enfance, ce projet prend forme en 2016. Je me lance alors comme défi de trouver des produits authentiques faits par des passionnés, des gens qui aiment ce qu’ils font et Read more...
- Über Boucherville Weinhandlung. Boucherville ist eine Boutique-Weinhandlung mit einem erlesenen Weinsortiment. Nebst einer einzigartigen Riesling-Auswahl aus Deutschland werden auch Weine von ausgesuchten Weingütern aus allen bekannten Anbauländern der Welt vertrieben, wie beispielsweise Exklusivitäten aus den USA, aus Frankreich, Italien und Spanien. Besuchen Sie uns in unserem eleganten Weinladen im Kreis 6 oder in unserem grossen Onlineshop. Boucherville is a boutique Read more...
- Über Maillardos Kaffeeroesterei. Der Name unserer Rösterei Maillardos entstand in Anlehnung an Louis Camille Maillard (1878-1936), den Urvater der Maillard-Reaktionen. Diese Umwandlung von Aminosäuren und Zuckern ist hauptverantwortlich für die faszinierende Welt der Aromen, welche sich im gerösteten Kaffee finden lassen. Wir stehen für frisch, schonend und mit höchster Sorgfalt geröstete Qualitäts- und Spezialitätenkaffees aus aller Welt. Für Read more...