Confiserie Progin
A propos de la confiserie Progin.
La Confiserie Progin est située au coeur de la ville de Bienne, nous sommes à votre service depuis 1961. Laissez-vous tenter par nos spécialités maison comme les tourtes Progin, cake au grand-Marnier, raisins au Cognac ou encore nos fameuse truffes au Champagne.
Nos Produits
Truffes au Champagne
Truffe Bailey’s
Coffret de truffes et pralinés mélangés
Tablette de chocolat “maison”
Pruneaux truffes
Truffes à l’absinthe
Raisins au Cognac
Florentins
Truffes abricot
Petits dessert maison
Truffes Grand Cru
Tourte Progin
Tourte au kirschNo Records Found
Sorry, no records were found. Please adjust your search criteria and try again.
Google Map Not Loaded
Sorry, unable to load Google Maps API.
Places selling similar Food
- A propos/ Über Choba choba Our cacao beans grow on our small family farms in the beautiful Alto Huayabamba Valley. The Alto Huayabamba Valley lies in the heart of the upper Amazon, the birthplace of cacao itself. Its rich ecosystem is part of UNESCO‘s Biosphere Reserve “Gran Pajatén” and home to many endemic species as well as unique cacao varieties. Read more...
- What: Cereals, Chocolate, Cookies, Crackers & Chips, Food Gift Box, Food of The World, Online Shop, and SweetsAbout American Food Market. American Food Market is your online store for American food and beverages in Switzerland. We have the most exclusive range of delicious American sweets, snacks, drinks, cereals and cooking & baking ingredients. Freshly imported from the United States of America, delivered directly to your door. Our Products Twinkies, Pop Tarts, Reese’s or Hershey’s chocolate, Read more...
- A propos de La Maison Stettler Castrischer Fondée en 1947 par Mr. Paul Stettler, la célèbre chocolaterie Stettler confectionne depuis 70 ans des chocolats traditionnels de haute qualité. Récompensée en 1954 pour la qualité de ses produits lors de l’exposition de l’Art culinaire à Berne, la chocolaterie Stettler n’a cessé de perpétuer tradition et savoir-faire tout au long des dernières Read more...