Nyers Veganetorten
Über Nyers VeganeTorten
Raw vegan cakes in and around Zürich. Dairy, gluten, sugar, soy, egg, preservatives free, naturally sweetened artisan cakes and desserts available for wholesale or home delivery.
NYERS‘s sweet treats are healthy alternatives to any party. Always fresh, made with love and care.
Amaze your guests with a cake, which is so delicious, raw-vegan, 100% healthy, but nobody will recognize it…shhhhh….it’s your secret.
Call me and let’s plan a tasting!Wir verkaufen / Nous vendons
– Snickers Torte
– Ultimate chocolate
– Chocolate Berries
– Poppy seed-lemon
– Strawberry cream
– Mocca Walnut
– Mango cheesecake
– Chestnut Plum
– Pina Colada
– Raspery cream- Online Shop
Home Delivery service in ZürichNo Records Found
Sorry, no records were found. Please adjust your search criteria and try again.
Google Map Not Loaded
Sorry, unable to load Google Maps API.
Places selling similar Food
- Über Neuhausschoggi. Torten, Kuchen, Dessertbuffets, Patisserie sowie Pralinen und andere Schokoladen Artikel sind im Laden erhältlich. Für spezielle Tortenwünsche, rufen sie mich an. Wir kaufen die Kakaobohnen ein und verarbeiten sie zu Kuvertüre oder Pralinenfüllungen. Somcher Schokolade sagt man Bean To Bar. Die Schokolade die wir verkaufen, wird selbst hergestellt. Unsere Produkte Sortiment Torten, Pralinen Sortiment, Sortiment Read more...
- Über Bärli Biber Bischofberger Bärli-Biberli – seit über 50 Jahren Bereits 1957 wurde die Marke «Bärli-Biber» beim Eidgenössischen Amt für Geistiges Eigentum eingetragen. 1966 folgte dann die Registrierung und in Kraftsetzung des Patents zum «Verfahren und Vorrichtung zur Herstellung von geprägten Gebäckstücken» der echten Appenzeller Bärli-Biber. In den ersten Bärli-Biber-Jahren wurde ein eigenes Direktvertriebssystem aufgebaut. Aussendienst-Mitarbeiter verteilten die bereits damals Read more...
- What: Chocolate, Confiserie, Food Gift Box, Online Shop, Specialities, Baskets, Bundles, and Sweet & DessertA propos de Sadé Chocolat Nous élaborons notre chocolat entièrement à la main, inspirés par les méthodes de fabrication développées par les Mayas et les Aztèques. Nous torréfions nos fèves de cacao à la marmite, les décortiquons une par une et les broyons avec une pointe de sucre de canne brut. Nous travaillons la pâte de cacao à froid pour Read more...