Johanniterkeller - Martin Hubacher
About Johanniterkeller
The history our winery can be traced back to the 13th century. Today, on our 6-hectare family farm, we produce a range of specialities in addition to the classic Lake Biel varieties. Our goal is always to produce harmonious, regionally typical but also long-lasting wines through strict selection and careful processing.
Our wines
– Chasselas
– Pinot Gris
– Sauvignon Blanc
– Chardonnay
– Pinot Blanc
– Oeil de Perdrix
– Pinot Noir
– Gamaret
– Saint Laurent
– Sweets, Sparkling and some Spirituous beveragesby Post or Delivery Service
No Records Found
Sorry, no records were found. Please adjust your search criteria and try again.
Google Map Not Loaded
Sorry, unable to load Google Maps API.
Places selling similar Food
- Le Passeur de Vin. Des amis, des complices, des partenaires, des compagnons de terroir et de passion. Nos vignerons sont nos frères et sœurs de la vigne. Et nous sommes fiers d’être leurs passeurs. Loin des démarches industrielles et commerciales qui ont délibérément standardisé le marché, les vins du “Passeur” sont de purs produits vivants! Nos produits Vins Read more...
- Coupon Code:
Food5
Über Murmure du Vent. Wer wir sind Wir bewirtschaften 2ha Rebland am Bielersee. Mit grösster Sorgfalt produzieren wir im Keller in Meikirch in reiner Handarbeit naturbelassen Weine nach den Richtlinien von Bio Suisse und in Umstellung auf Demeter. Im Rebberg Die Weingärten liegen an artenreichen Steillagen. Viele Trockensteinmauern und Ökoflächen beiten Lebensraum für Vögel, Insekten und Reptilien welche unverzichtbar sind Read more... - Über Cave Nouveau Salquenen. Das Weingut Adrian & Diego Mathier Nouveau Salquenen steht mit seinem Namen für Weine edelster Güte. Seit 2001 führen Diego und Nadia Mathier das erfolgreiche & traditionsbewusste Familienunternehmen. Neue Ideen werden bei uns gross geschrieben! Verbunden mit der über 600 Jahre alten Traditionsgeschichte der Familie Mathier entstehen so innovative Walliser Weine voller Leidenschaft. Unsere Produkte Read more...