Choba Choba
A propos/ Über Choba choba
Our cacao beans grow on our small family farms in the beautiful Alto Huayabamba Valley.
The Alto Huayabamba Valley lies in the heart of the upper Amazon, the birthplace of cacao itself. Its rich ecosystem is part of UNESCO‘s Biosphere Reserve “Gran Pajatén” and home to many endemic species as well as unique cacao varieties.Our chocolates are not simply made with “Peruvian cacao”, but with the best varieties grown in agroforestry by the two communities Pucallpillo and Santa Rosa on their abundant land.
The secret of our chocolate lies in its pureness: It is made out of agroforestry cacao beans grown on the small farms of our two communities, cacao butter and raw cane sugar. Nothing else. Let us also surprise you with our special treats, rounded up with some exotic ingredients chosen by the farmers themselves.
Wir verkaufen / Nous vendons Chocoalate Bars
– Pure Dark Swiss Chocolate
– Pure Dark Swiss Chocolate 58% with Blood Orange
– Pure Dark Swiss Chocolate 70% from Cacaos Nativos
– Pure Dark Swiss Chocolate 59% from Cacaos Nativos
– Pure Dark Swiss Chocolate 71% with Passion Fruit
– Pure Dark Swiss Chocolate 71% with Coconut
– Pure Dark Swiss Chocolate 71% with Sea SaltOnline Shop
No Records Found
Sorry, no records were found. Please adjust your search criteria and try again.
Google Map Not Loaded
Sorry, unable to load Google Maps API.
Places selling similar Food
- Über Gisler Regioladä. Unverpackt Laden mit regionalen und saisonalen Produkten. Wir führen aller Art von Lebensmittel u.a. vegane Produkte von diversen Landwirten und Produzenten aus der Region. Sowie Pflegeprodukte für den Körper und Reinigungsprodukte für den ganzen Haushalt. Die Produkte welche wir im Sortiment haben, sind zu über 98 Prozent aus der Schweiz. Unsere Philosophie ist; Nachhaltigkeit, Ressource schonend Read more...
- What: Bio Organic, Chocolate, Dried Fruits & Nuts, Oil, Online Shop, Physical Store, Seeds, Superfood, and VeganÜber Naturkostbar. Die Vielfalt und der Reichtum unserer Natur ist einzigartig, und genau diese Einzigartigkeit bereichert unsere Produkte. Michael, Gründer und Inhaber der Naturkostbar, leistete Pionierarbeit im Bereich der pflanzlichen Ernährung und holte 2010 mit der Gründung der Naturkostbar den Rohkost-Trend in die Schweiz. Heute kreieren wir köstliche, ursprüngliche Produkte, die mit einzigartigem Geschmack, höchster Qualität und hochwertigen Zutaten Read more...
- Über SwissOne. Seit über 90 Jahren stellt unser Produktionspartner Schokolade her. Natürlich in der Schweiz. Womit auch er zu den Pionieren zählt. Entsprechend reich, fast unvergleichlich, seine Erfahrung, Kompetenz und sein Knowhow. Ein Vorteil, der sich bereits ab den ersten Produktionsschritten entscheidend auswirkt. Schokolade die genau so schmeckt Ursprüngliche Rezeptur in neuem Format: Innovative, gaumenfreundliche Form, massvoll Zucker, beste Cocoa Read more...