Choba Choba
A propos/ Über Choba choba
Our cacao beans grow on our small family farms in the beautiful Alto Huayabamba Valley.
The Alto Huayabamba Valley lies in the heart of the upper Amazon, the birthplace of cacao itself. Its rich ecosystem is part of UNESCO‘s Biosphere Reserve “Gran Pajatén” and home to many endemic species as well as unique cacao varieties.Our chocolates are not simply made with “Peruvian cacao”, but with the best varieties grown in agroforestry by the two communities Pucallpillo and Santa Rosa on their abundant land.
The secret of our chocolate lies in its pureness: It is made out of agroforestry cacao beans grown on the small farms of our two communities, cacao butter and raw cane sugar. Nothing else. Let us also surprise you with our special treats, rounded up with some exotic ingredients chosen by the farmers themselves.
Wir verkaufen / Nous vendons Chocoalate Bars
– Pure Dark Swiss Chocolate
– Pure Dark Swiss Chocolate 58% with Blood Orange
– Pure Dark Swiss Chocolate 70% from Cacaos Nativos
– Pure Dark Swiss Chocolate 59% from Cacaos Nativos
– Pure Dark Swiss Chocolate 71% with Passion Fruit
– Pure Dark Swiss Chocolate 71% with Coconut
– Pure Dark Swiss Chocolate 71% with Sea SaltOnline Shop
No Records Found
Sorry, no records were found. Please adjust your search criteria and try again.
Google Map Not Loaded
Sorry, unable to load Google Maps API.
Places selling similar Food
- Über Taucherli, Premium Swiss Chocolate Taucherli produziert feine Schokoladen. Für unsere Bean to bar Linie verwenden wir nur Bohnen aus jeweils einer Farm. Nur so ist es möglich Dich mit auf eine sensorische reise zu nehemen, den Kakao hat mit Wein mehr zu tun als Du denkst. Ein weiterer Vorteil ist, dass wir den Bauer und die Farm kennen, so Read more...
- Über Chocamar. In Gossau SG produzieren wir in Handarbeit und mit viel Herzblut zuckerfreie Schokolade und Kaffee aus fairem und nachhaltigem Anbau. Unsere Spezialitäten sind: – zuckerfreie Grand-Cru Schokoladen aus Edelcacaco – schonend gerösteter Kaffee aus biologischem Anbau – belebender Cáscara Kaffeekirschentee – zuckerfreie Konfitüren aus regionalem Anbau Wir achten speziell darauf mit Partnern zusammenzuarbeiten, welche nachhaltig und umweltverträglich Read more...
- About Loew Delights. Die zwei Löw Schwestern verarbeiten in ihrer Manufaktur in Zürich Schokolade in all ihren Variationen. Die Vereinigung von höchsten Geschmacksansprüchen und bewusster Ernährung ist definitiv keine Utopie bei Löw Delights. Mit viel Freude tüfteln die beiden an neuen Geschmackskombinationen und Texturen, wobei die Essenz der Schokolade und ihr Genuss immer an oberster Stelle stehen. Sie Read more...