Rösterei Keller
Über Rösterei Keller
Unsere Kernkompetenz ist und bleibt das Rösten von erstklassigen Kaffees mit Holzfeuer.
Gleichzeitig ist es uns aber auch wichtig, dass wir Ihnen umfängliche Lösungen anbieten können. In unserem Sortiment finden Sie erstklassige Kaffees in Bohnen, gemahlen oder in Nespresso® kompatiblen Kapseln sowie Kaffeemaschinen (Verkauf/ Vermietung), Kaffeelikör, Porzellantassen, Reinigungsmittel und Gutscheine.
Wir verkaufen
– Bio und Fairtrade Kaffees sowie Spezialitätenkaffees.
– ESPRESSO CLASSICO ITALIANO – BIO UND FAIRTRADE
– ESPRESSO AROMATICO – BIO UND FAIRTRADE
– CAFÉ CRÈME – BIO UND FAIRTRADE
– DECAFFEINATO – BIO UND FAIRTRADE
– SIDAMO ÄTHIOPIEN – BIO UND FAIRTRADEWe tested the Bio Fair Trade Coffee from the Rösterei Keller, let’s go to the Product Review Here
Wo Premium-Kaffeequalität Online Kaufen?
Où Acheter du Café Premium de Qualité?
Where to Buy Single Origin Coffees Online?
- Online Shop
No Records Found
Sorry, no records were found. Please adjust your search criteria and try again.
Google Map Not Loaded
Sorry, unable to load Google Maps API.
- café, capsule, Chur, coffee roaster, coffee, fair trade, Filterkaffe, Kaffeerösterei, torréfacteur, and Zizers
Places selling similar Food
- A propos de Café Oli. Café Oli est une torréfaction artisanale lausannoise vintage de café de spécialité avec boutique en ligne active depuis 2017. Nos cafés sont 100% Arabica single origin avec des nouvelles origines proposées plusieurs fois par année. Vous pouvez acheter en quelques clics du café en grains ou moulu avec livraison en Suisse. En général le degré Read more...
- Über Cold Drip Coffee. Cold Drip Coffee is coffee that is produced from water dripping through fresh, roughly ground coffee beans. The water takes around 18h of dripping to become a Cold Drip Coffee. Our Cold Drip process is using more coffee beans (per liter) than a normal ‘hot’ coffee. That’s the reason why the caffeine content of Insurgent is 2-3 Read more...
- Über Mame MAME means ‘beans’ in Japanese. The reference to the Japanese culture means for us dedication towards coffee and to never stop improving. We love participating in coffee competitions, we believe that it is a great way to push our knowledge forward. Through competitions we also gain friendships and baristas. One of them Matt Winton became a pilar of Read more...