Lapushkin & Müller
About Lapushkin & Müller traditional and signature dumplings.
We are producing traditional eastern European dumplings in Basel.
Our Dumplings
Our Traditional line:
Russian Pelmeni – dumpling with meat, pork, and beef mix 50/50, or beef only.
Polish Pierogi (dumplings with potatoes, fried onions, and cottage cheese)
Ukrainian pierogi (dumplings with potatoes and fried onions)
Our Signature and seasonal lines:
Pierogi with potatoes, pumpkin, and truffle oil
Pierogi with potatoes, and Turkish salty cheese
Mini Pierogi with beef and cabbage
Custom Dumplings
We can make almost any fillings depending on a client’s wishes
Vegetarian, vegan, non-gluten fillings are also available.
All dumplings are made of high-quality Swiss products and without any chemical additives.
Delicious and easy to cook products.
Delivered freshly frozen and can be kept in the freezer for a long time.
A great option for a fast and healthy lunch or dinner.You can always pick it up in Basel. Delivery in Basel - 5 CHF. Once per month, we make address deliveries to Zurich and Winterthur.
No Records Found
Sorry, no records were found. Please adjust your search criteria and try again.
Google Map Not Loaded
Sorry, unable to load Google Maps API.
price from 28 to 35 CHF per kilo
Places selling similar Food
- Über ViVoBio. Beste Qualität aus Italien Geschmack ohne Kompromiss. Unsere biologischen Produkte werden aus den qualitativ besten Nüssen aus Italien hergestellt. Dabei verzichten wir auf jegliche Zusatzstoffe wie Zucker oder Geschmacksverstärker. Entdecke unser Sortiment und überzeuge dich selbst von diesem puren Geschmack. Unsere Produkte BIO “Cioccociola” Haselnuss-Kakao-Mus BIO Haselnüsse “Nocciola Piemonte I.G.P.” (geröstet) BIO Haselnussmus “Nocciola Piemonte I.G.P.” Read more...
- What: Bio Organic, Condiment, Food Gift Box, Gastro, Online Shop, Specialities, and Spices and SaucesA propos de Sel des Alpes. Le Sel des Alpes est un pur produit du terroir et de l’ingéniosité suisse. Protégé par la roche depuis des millions d’années, extrait grâce à l’eau pure des montagnes et produit dans le respect de l’environnement, son goût accompagne les Suisses dans leur cuisine quotidienne. Notre production est écologique et se fonde sur Read more...
- Über Salmo Fumica Vom Frischfisch zum Rauchlachs Anfang der Achtziger Jahre wird eine ehemalige Dorfmetzgerei zur Produktionsstätte unserer Lachsräucherei. Hier hat Peter Kuratli vor über 30 Jahren seine Passion zum Beruf gemacht und den Schritt vom Küchenchef in die Selbstständigkeit gewagt. Wöchentlich frisch werden unsere Lachse als ganze Fische bei uns angeliefert und in aufwendiger Handarbeit komplett zerlegt, sauber filetiert Read more...