SMIQQL
About SMIQQL.
SMIQQL launched in September 2020 with its first line of organic flavored flaky sea salts. These delicate salt flakes add an extra crunch and punch to each dish while bringing out the natural flavors of the underlying food.
They are sold individually in large glass bottles as well as in two sets: the spicy collection (Volume I) and the non-spicy collection (Volume II) that make a gorgeous gift for any foodie and flavor lover.
All SMIQQL product packaging was designed to spark joy, and be reusable not only recyclable. These flaky salts have absolutely no artificial additives, but they can quickly become addictive 😉
Our products
– Spicy Flaky Salts Set
– Flavored Flaky Salts SetAll products are exclusively sold on WWW.SMIQQL.COM and are sent out with Swiss A Post.
No Records Found
Sorry, no records were found. Please adjust your search criteria and try again.
Google Map Not Loaded
Sorry, unable to load Google Maps API.
Places selling similar Food
- A propos des Vins du Sud. Des vins de Ribera del Duero ainsi que des vins de la Rueda et de Cigales. Vins du sud, grâce à ses contact familiaux et personnels dans ces régions, s’efforce de découvrir des petites et moyennes bodegas(cave/domaine). C’est ainsi que nous proposons des vins bio/ecolo avec des interventions minimales à la fois dans le Read more...
- Entdecken Sie unsere Vielfalt an feinsten Tee‘s… Nous vendons/ Wir verkaufen – Schwarzer Tee Diese Teesorte wird aus der Teepflanze “Camellia sinensis” hergestellt, gleich wie grüner, weisser und Oolong Tee. Der Unterschied liegt in der Verarbeitungsart. Die Teeblätter werden für Schwarztee, im Unterschied zu anderen Teesorten, nahezu vollständig oxidiert/fermentiert. Schwarzer Tee wird in verschiedenen Gebieten angebaut, was sich natürlich Read more...
- Über Bioweingut Rebhalde. Unser Bioweingut Rebhalde liegt in Stäfa am Zürichsee. Es ist eingebettet auf einer Terrasse über dem Lattenberg am südöstlichen Ende des Pfannenstiels. Wir führen den 9-Hektar-Betrieb in vierter Generation und sind seit Anfang 2023 biologisch zertifiziert. Hoch über dem Zürichsee mit Weitblick in die Alpen geniessen wir beste Voraussetzungen, um einzigartige, filigrane und tiefgründige Cold-Climate-Weine zu produzieren. Read more...