Choba Choba
A propos/ Über Choba choba
Our cacao beans grow on our small family farms in the beautiful Alto Huayabamba Valley.
The Alto Huayabamba Valley lies in the heart of the upper Amazon, the birthplace of cacao itself. Its rich ecosystem is part of UNESCO‘s Biosphere Reserve “Gran Pajatén” and home to many endemic species as well as unique cacao varieties.Our chocolates are not simply made with “Peruvian cacao”, but with the best varieties grown in agroforestry by the two communities Pucallpillo and Santa Rosa on their abundant land.
The secret of our chocolate lies in its pureness: It is made out of agroforestry cacao beans grown on the small farms of our two communities, cacao butter and raw cane sugar. Nothing else. Let us also surprise you with our special treats, rounded up with some exotic ingredients chosen by the farmers themselves.
Wir verkaufen / Nous vendons Chocoalate Bars
– Pure Dark Swiss Chocolate
– Pure Dark Swiss Chocolate 58% with Blood Orange
– Pure Dark Swiss Chocolate 70% from Cacaos Nativos
– Pure Dark Swiss Chocolate 59% from Cacaos Nativos
– Pure Dark Swiss Chocolate 71% with Passion Fruit
– Pure Dark Swiss Chocolate 71% with Coconut
– Pure Dark Swiss Chocolate 71% with Sea SaltOnline Shop
No Records Found
Sorry, no records were found. Please adjust your search criteria and try again.
Google Map Not Loaded
Sorry, unable to load Google Maps API.
Places selling similar Food
- Über Angelika’s Herzmanufaktur. Herzlichkeit zum Weiterschenken und Danke sagen – ist das Motto der Herzmanufaktur! Mit Eggmann’s Thurgauerli und weiteren Schoggi-Spezialitäten liegen Sie immer richtig, wenn es darum geht jemanden eine Freude zu bereiten Unsere Produkte Eggmann’s Thurgauerli Thurgauerli Herz Redlove Milch-Schoggi, Redlove Schoggi weiss, Redlove Schoggi dunkel Thurgauerli-Würfel KAKAO, Thurgauerli-Würfel KOKOS Quitten-Schoggi Haselnusscreme mit Tonkabohne Mandel-Kokosnuss-Creme Bean to Read more...
- FeaturedProduct tasted by Foodspotters: YesÜber Laflor Hochwertige Schokolade aus Zürich für alle die gerne gut und bewusst geniessen. Wir sind laflor, eine Zürcher Schokoladen Manufaktur im Herzen der Stadt. Wir verarbeiten nur erstklassige Kakaobohnen von kleinen Produzenten, die wir kennen, ganz ohne Zusatzstoffe. Gerne vermitteln wir dir unser Wissen weiter und zeigen dir, wie du Schokolade so isst, dass der Genuss am grössten ist. Read more...
- A propos de La Fée Chocolat. Boutique de chocolats artisanaux au coeur du Valais. Découvrez les classiques et des saveurs originales. J’ai grandi avec l’odeur du bon pain, de la pâtisserie et plein de bonnes choses. Mon arrière grand-père, mon grand-père étaient boulangers et mon oncle pâtissier-confiseur. C’est donc sans surprise que j’ai choisi le métier de pâtissière-confiseur. Nos Produits Read more...